“Tres Voltes Rebel” inaugura la seva exposició d’i·lustracions a la Casa Orlandai

tres_voltes_rebel_il·lustracions
Composició de les tres primeres il·lustracions de l’artista Ame Soler, que la van inspirar per iniciar el projecte “Tres Voltes Rebel”

Tres Voltes Rebel” no és només un fragment de la conegudíssima divisa de la poeta Maria-Mercè Marçal, sinó que també és el pseudònim sota el que Ame Soler crea les seves pintures. Aquesta jove artista ha inaugurat avui la seva exposició a la Casa Orlandai de Barcelona, un recull de les seves obres més conegudes que permetrà a totes les que han seguit els dibuixos de l’Ame a través de les xarxes socials de veure-les, per primera vegada, en directe.

Aquesta exposició, que ha obert les portes a les 19h, es podrà visitar fins el 23 de març, sempre de manera gratuïta.

cartell_8M_2018_tres_voltes_rebel
Cartell de la vaga general convocada el 8 de març de 2018, il·lustrat per l’Ame

L’artista que s’amaga darrere el pseudònim “Tres Voltes Rebel” –Ame Soler, una jove estudiant valenciana- és coneguda per les seves il·lustracions de caràcter reivindicatiu, que es componen, habitualment, del retrat d’una dona acompanyat de fragments de la lletra d’alguna cançó. Amb la seva característica combinació d’aquerel·la i grafit, les obres de la il·lustradora no van trigar a inundar Internet a través del seu compte d’Instagram “Tres Voltes Rebel”, que actualment ja compta amb quasi 30.000 seguidors.

Amb les seves il·lustracions, l’artista pretén “transmetre a través del dibuix un missatge feminista”, i aconseguir que cada vegada més joves “lluitin pel feminisme i ho sentin tan propi com jo ho sento”. La exposició a la Casa Orlandai és una oportunitat única per a “Tres Voltes Rebel” de travessar la pantalla del telèfon i convertir-se en una realitat més viva, vibrant i combativa que mai.

Fotografies de l’exposició

This slideshow requires JavaScript.

Podcast

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s